6 januari 2012

Tillägg

Internetet här är som i sveriges ungdom, alltså sjukt långsamt vilket inte är gjort för facetime m.m. Dessutom funkar inte mitt mail, (snacka om ofrivillig avgiftning av kommunikativa medel) så bloggen tycks för närvarande vara mitt ända uttryckssätt. Ska se om nätet orkar med lite bilder till nästa gång.

5 kommentarer:

  1. Från din dotter6 januari 2012 kl. 23:11

    Querido papá! Låter som att denna resan passar dig utmärkt trots missödena med hotellet! Jag var tidigare inne på telenors hemsida och fick en smärre chock då jag upptäcker att det kostar 22,50/ minut att ringa till Kuba! Då kan man säga att din 3 rätters middag var rena klippet! Jag hoppas att njuter till max. Hälsningar från ett kallt och snöigt Stockholm. Te Quiero papá

    SvaraRadera
  2. Du är långt borta min vän! Saknar våra samtal, men gläds med dig åt din spännande resa! Kram

    SvaraRadera
  3. Hej Joakim! Det är Frank Isabels man.My har varit med Leo hos oss idag. Vi pratade lite om dig på Kuba.
    Kuba är jättefin när du är där som turist men livet där är lite komplicerat för de som bor där. Men du måste bara vila och njuta av livet.
    Jag kan rekommendera dig att gå på diskoteket från "Meliha Cohiba Hotel". Det är jättefin där, men du måste vara försiktig med vissa personer som kommer till dig för att pratar om habanos och andra saker.
    Där på Kuba kan du njuta av din semester. Hälsningar Frank.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Frank och tack för dina fina ord. Jodå jag njuter för fullt. så här i andra veckan här börjar bli varm i kläderna och har det riktigt roligt. Många goda Cohibas blir det och jag skaffar mig goda vänner. Havanna är fantastiskt!

      Vi hörs när jag kommer hem Holá

      Radera
  4. Hej! Ha det bra! Njut, njut och njut! Hälsningar ...Isabel

    SvaraRadera